22 maj 2022
11:30

Värmdö IF 1

Referat: Huddinge IF 3 Svart - Värmdö IF 1

I dagens andra match stötte vi på Värmdö IF, ett lag med fint grundspel, snabba anfallare och farliga fasta situationer.
Bollinnehavet under matchen var cirka 50-50 men den stora skillnaden mellan lagen var att när vi får bollen så sker omställningen från försvarsspel till anfallsspel snabbare. Vi gör en mycket bra första period, Yusuf A. gör 1-0 i den 5:e minuten assisterad av Farouk El. M. 2-0 kommer i den 11:e minuten då Amadeus E. skjuter in bollen i mål assisterad av Yusuf A. 3-0 kommer i den 18:e minuten då Charlie B. avlossar bössan assisterad av Charlie Ä. 4-0 kommer i den 25:e minuten då Charlie B. återigen hittar målmaskorna denna gång på assist av Amadeus E. Ställningen var 4-0 efter den första perioden. Den andra perioden inleder gästerna fint och har en del chanser, men det är vi som gör 5-0 i den 38:e minuten av Yusuf A. assisterad än en gång av Farouk El. M. Charlie B. gör hattrick genom att göra 6-0 i den 41:a minuten. Gästerna reducerar till 6-1 i den 48:e minuten. Ställningen var 6-1 inför den sista perioden. Väl där så chippar Farouk El. M fram bollen till Charlie Ä. som för 7-1 i den 53:e minuten. Sedan följer en del chanser men ingen av lagen lyckas att göra några fler mål.

Slutresultat: Huddinge IF - Värmdö IF 7-1.

Grönt kort: Charlie B.

Målen: Charlie B. 3, Yusuf A. 2, Amadeus E. 1, Charlie Ä. 1
Assist: Farouk El M. 3, Amadeus E. 2, Yusuf A. 1, Charlie Ä. 1

lör 17 sep 2022, 15:00 Värmdö IF 1 - Huddinge IF 3 Svart 1 - 3